Export of high-quality French fine poultry

Fine poultry

The unctuousness of our poultry...

 

Gourmet Exception invites you to come to discover its big variety of products in fine poultry.

On the menu: Canards Challandais ou Croisés, Cailles et Pigeons au sang, Volailles fermières de Bresse, Challans, Gers...

NORMANDY FARM CHICKENS WHOLE OR FILETED

NORMANDY FARM CHICKENS WHOLE OR FILETED

Normandy Free-Range Poultry with Label Rouge certification benefit from the IGP Poultry of Normandy, a region known for its gastronomic richness and suitable for poultry farming. They are produced by farmers who belong to a cooperative and are organized under the designation "Les Fermiers du...
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120 day old Chicken

120 day old Chicken

The 120-day-old poultry (in the process of being certified) is the result of the will of wholesalers who, in collaboration with the group of farmers of the Bocage, wanted to meet the requirements of a clientele concerned with quality. Resulting from a slow-growing strain cross, this...
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Le Poulet 120 jours

Le Poulet 120 jours

La volaille de 120 jours (en cours de certification) est issue de la volonté de grossistes qui en collaboration avec le groupement des éleveurs fermiers du Bocage, ont voulu répondre aux exigences d'une clientèle soucieuse de qualité. Issue d'un croisement de souche à croissance lente, cette vola...
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LES VOLAILLES DE LA MAISON DUMAS

LES VOLAILLES DE LA MAISON DUMAS

"LE PERIGORD NOIR, ROYAUME DE LA TRUFFE ET DE LA VOLAILLE DE QUALITÉ..."   Situé en Périgord, Thierry Dumas est un artisan volailler passionné et soucieux de qualité ... Implantée depuis 1951 à Aubas, un petit village de Dordogne(24), la société familiale «Volailles Dumas - Périgord noir» est ...
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POULTRY FROM MAISON DUMAS

POULTRY FROM MAISON DUMAS

"THE PERIGORD NOIR, KINGDOM OF TRUFFLES AND QUALITY POULTRY..." Located in Périgord, Thierry Dumas is a passionate poultry artisan who cares about quality ... Established in 1951 in Aubas, a small village in the Dordogne (24), the family company "Volailles Dumas - Périgord noir" specialises in t...
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SHREDDED CHICKEN FROM DANDIEU'S HOUSE IN ILE DE FRANCE RUNGIS

SHREDDED CHICKEN FROM DANDIEU'S HOUSE IN ILE DE FRANCE RUNGIS

Exceptional Chicken: The Taste of Excellence Our authentic "naked neck" chicken is raised by a master Chalossais in accordance with tradition to guarantee an exceptionally high-quality product. Raised for a minimum of 91 days in free-range conditions, it primarily consumes cereals, mainly corn,...
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ou trouver du poulet jaune de la Maison Dandieu à Paris et ses alentours

LA VOLAILLE DE LA MAISON DANDIEU

"LE GOÛT DE L'EXCELLENCE, UN TERROIR, UNE TRADITION ..." Olivier DANDIEU est éleveur landais de Brassempouy (40) au cœur de la Chalosse. La famille DANDIEU maitrise ce savoir-faire dans l’élevage, la gastronomie est le fleuron des Landes. Depuis deux générations, la maison DANDIEU vous offre le p...
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acheter des volailles de Bresse pour boucherie traditionnelle à Poitiers et Niort

LA VOLAILLE DE BRESSE

Les volailles de Bresse sont la griffe de l'excellence et de la tradition...   L'histoire de la Gauloise de Bresse Blanche remonte au début du XVIIème siècle. C'est une race ancienne à croissance lente. La volaille de Bresse se différencie par la spécificité de son élevage : un minimum de 10m2 ...
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Bresse poultry

Bresse poultry

Bresse  poultry is the hallmark of excellence and tradition...   The history of the Gallic White Bresse dates back to the start of the 17th century.  Bresse poultry is from a very ancient breed which is slow growing. Bresse  poultry differentiates itself by its specific...
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The Challandais Duck

The Challandais Duck

The Challandais Duck: The Challandais duck is thought of as the star of its breed, leader of its domain. This duck benefits from an acidic earth and is reared in fields with a taste of seaside winds. Most beneficial is the mild climate here, which allows the duck to  roam free outside all...
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LE CANARD CHALLANDAIS ET LE CANARD CROISÉ

LE CANARD CHALLANDAIS ET LE CANARD CROISÉ

"Notre travail est artisanal, c'est du "sur mesure" pour nos clients"   Le canard Challandais Le Canard Challandais, star du secteur, l'excellence dans son domaine. Il provient non seulement de cette terre acide, de ces prés au goût de vent marin, mais surtout de ce temps...
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Notre marque

Quail & Imperial Pigeon of Angélin.

Quail & Imperial Pigeon of Angélin. Imperial Pigeon of Angélin: ‘ Worshipping the tradition of French gastronomy!’ By using the suffocation method of slaughter, the pigeon’s meat preserves its digestive juices which provides an improved flavour, more...
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Origine france garantie
Origine france garantie
AOC
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AOP
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Label Rouge
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